Valokuvakilpailun voittaja Antin matka Kaliforniaan


Kaudella 2017 SM-Motocross katsojille järjestetyn valokuvakilpailun voitti Antti Peltola mikä siivitti hänet viikon mittaiselle matkalle motocrossin synnyinseuduille Kaliforniaan.

”Motonet SM-Motocross Goes California part 2.” matka käynnistyi 10. maaliskuuta Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja jatkui Ruotsin Arlandan kautta Los Angelesiin Kaliforniaan ja sieltä Murrietaan. Matkan minidokumenttikin on nyt julkaistu. SM-Motocross -sarjan promoottori Marko Panula kertoo:

 ”Poikkeuksellisen luminen SM-kauden 2017 avaus vappu viikonloppuna Sipoossa vei lopulta Antin Kalifornian aurinkoon. Määränpäässä tilanne oli maaliskuussa kovinkin erilainen ja pystyimme viettämään Antin ja Eemilin kanssa mahtavan viikon motocrossin parissa. Ajopäiviä Antille kertyi neljä ja kilpailun voittaja nautti varmasti jokaisesta hetkestä radoilla ja niiden ulkopuolella. Kuten aiemminkin teimme matkastamme loistavan minidokumentin joka löytyy nyt SM-sarjan Youtube-kanavalta. Matkamme oli jälleen erittäin hieno ja onnistunut, siitä vielä kiitokset yhteistyökumppaneillemme Motonet, Bahco, Huikuri Productions, Mjp-Events, RaceSoCal ja JPV-Racing.

 Tulevan SM-motocross kauden 2018 Kalifornian elämysmatka –kilpailu toteutetaan uudistetuilla säännöillä jotka löytyvät SM-sarjan nettisivuilta. Kun katsot uutta minidokumenttiamme niin väitän, että kannattaa lähteä katsomaan tulevan kesän SM-motocrosseja ja samalla vähän heittäytyä. Pääsylipun hinta ei ole järin kova jos se vie sinutkin Kaliforniaan.”