Startista kärkeen ja Yoko ajovaruste diilin metsästykseen

Kuva: Antti Peltola

SML Motonet SM-Motocross sarjan vuosia jatkunut Hole Shot kilpailu uudistui kisakaudelle 2019. Aiemmin eniten Hole Shotteja, eli kilpailuiden startteja nimiinsä napanneella kuljettajalla, oli mahdollisuus kypäräsopimukseen. Toukokuussa Hyvinkäällä käynnistyneessä SM-sarjassa kisataan kotimaisen ajovarustevalmistaja Yokon ajovarustesopimuksesta kaudelle 2020.

 Kattavan yhteistyökumppanuus verkostomme avulla SM-Motocross sarja pystyy luomaan tämän kaltaisia hienoja tukipaketteja, jotka ohjataan suoraan urheilijoille. 0len erittäin innoissani tästä Yoko:n kanssa toteutettavasta uudistuksesta. Heillä on mahtava tekemisen meininki ja asenne myös kotimaista motocrossia kohtaan, kertoo sarjan promoottori Marko Panula.

 Myös Yoko Europe Oy:n toimitusjohtaja Jani Gustafsson on tyytyväinen laajentuneesta yhteistyöstä. Tottakai olemme mukana myös motocrossin pääsarjassa. Haluamme omalla panoksellamme tukea nuoria urheilioita ja tämä SM-sarjan luoma, toimiva konsepti on meille täydellinen päättää Gustafsson.