Sony mukaan Motonet SM-motocross sarjan videotuotantoon

Kotimaisen motocrossin pääsarjan oma videotuotanto vahvistuu Sonyn laadukkailla 4K Ultra HD action-kameroilla. Kisakoosteiden sekä ennakoiden kypäräkamerakuva on jatkossa kuvattu Sonylla kuten kaikki muukin tuotettu materiaali.

Sonyn uusi järjestelmä parantaa kuvanlaatua, vähentää rosoisuutta ja takaa uskomattoman laadukkaat videot. Sonyn uudet kamerat ovat jo Nitro Circuksen ja Ricky Carmichaelin tiimin käytössä, joten soveltuvuus MX-sceneen on testattu vaativissa olosuhteissa. On hienoa, että saamme kuvanlaadultaan markkinoiden parhaat action-kamerat SM-sarjan käyttöön. Nämä kamerat yhdistettynä Huikuri Productionsin ja MJP-Eventsin tuotantoon takaavat entistä laadukkaampaa visuaalista materiaalia kisakiertueelta. Lisäksi laji tulee saamaan näkyvyyttä myös Sonyn omissa medioissa, mikä on tosi hieno juttu lajin kasvua ajatellen.

SM-sarjan ennakkotunnelmia ja kisavideoita pääsee seuraamaan sarjan omalla Youtube-kanavalla osoitteessa, Youtube.com/smmotocrossfi sekä Facebookissa facebook.com/SMmotocross