SML Motonet SM-Motocross sarja 2017 käynnistyy Sipoosta 

Kotimaisen motocrossin pääsarjan starttipuomit kaatuvat ensimmäisen kerran vappuviikonloppuna 29.-30.4. Sipoossa. Kuusi henkilökohtaista SM-kilpailua sekä kauden päättävän Joukkue SM-kilpailun kattava sarja lähtee kolmanteen peräkkäiseen kauteensa yhteistyössä nimikkokumppanin, Motonet Oy:n kanssa.

Alkavalla kaudella SM-sarja kantaa nimeä SML Motonet SM-Motocross 2017.

 

Motonet Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Harri Saari pitää yhteistyötä tärkeänä.

 

”Mukanaolo SM-sarjassa on meille tärkeää ja haluamme tukea sarjan kehitystyötä. Kaksi aiempaa SM-kauttamme ovat olleet onnistuneita ja yhteistyön tulokset ovat selvästi nähtävissä. Olemme tyytyväisiä suuntaan johon kotimainen motocross on menossa. Kehitys on lajin kannalta tärkeää varsinkin nyt kun usealla nuorella kuljettajalla on mahdollisuus myös kansainväliseen menestykseen”, toteaa Saari.

 

 SM-sarjan promoottori Marko Panula on yhteistyön jatkumisesta erittäin tyytyväinen.

 

”Olemme tehneet hienoa markkinointiyhteistyötä jo kaksi kautta ja jatkumo kolmannelle oli enemmän kuin luonteva. Olemme yhdessä pystyneet viemään kotimaisen motocrossin päätuotetta SM-Motocrossia aimo askeleen eteenpäin ja pystymme varmasti vieläkin parempaan. SM-Motocross sarjan kilpailuiden katsojamäärät ovat nousussa, median kiinnostus on lisääntynyt ja itse kisatapahtumat ovat hienoa ja laadukasta viihdettä. Sarja haluaa tienkin kasvaa ja kehittyä. Työtä on yhä paljon, mutta suunta on varmasti oikea. SM-kilpailuja hakevia seuroja oli tänä vuonna ennätysmäärä, mikä kertoo myös oman osansa sarjan saavuttamasta nosteesta.

 

Motocross on yhä pieni laji suomessa, mutta yhdessä järjestävien seurojen, Suomen Moottoriliiton, lajiryhmän, kilpailijoiden, lajin harrastajien sekä kumppaneidemme kanssa pystymme siihenkin asiaan vaikuttamaan, tarvitsemme vain yhteistä positiivista asennetta hienoa lajia kohtaan.”

 

Merkittäviä yhteistyökumppaneita mukana tulevallakin kaudella

 

” Jatkamme markkinointiyhteistyötä myös usean pitkäaikaisen kumppanimme kanssa ja on todella hienoa, että tahtotilaa SM-sarjan kehittämiseen kumppaneiltamme löytyy. Uusina merkittävinä kumppaneina SM-sarjaan tulevat mukaan Honda, Arai, Pirelli sekä Betola. Yhteistyöneuvottelut jatkuvat muutamien tahojen kanssa ja niistä tulemme tiedottamaan vielä kevään aikana.

Myöskään tulevan SM-kauden 2017 hienoa kisakatsojan Kalifornian MX-matka-arvontaa ei ole unohdettu. Siitäkin kerrotaan lisää lähempänä SM-kauden alkua.

Toivotan kaikille mahtavaa motocross-kevättä ja nähdään kisoissa”, päättää Panula.

 

SML Motonet SM-Motocross 2017 varmistuneet yhteistyökumppanit:

Motonet, Ford, Autokeskus, Honda, Arai, Dunlop, Oakley, EVS, Pirelli, JPV-Racing/RaceSoCal, BlingFactory, Huikuri Productions, RaffiGraphix, VHJ-Service, Betola.

 

SML Motonet SM-Motocross 2017 osakilpailut:

 

  1. Sipoo
  2. Hyvinkää
  3. Siilinjärvi
  4. Karkkila
  5. Alavus
  6. Imatra
  7. Miehikkälä (Joukkue-SM)