SM-Motocross kausi saa uuden avauksen viikonloppuna Hyvinkäällä

Myöhäinen kevät on kurittanut kotimaisen huippumotocrossin pääsarjaa. SM-kauden avaus vappuviikonloppuna jäi lyhyeksi, kun sunnuntain rankat keliolosuhteet pakottivat peruuttamaan pääkilpailupäivän. Hyvinkään Moottorikerho isännöi kauden uusinta-avausta tulevana viikonloppuna.

Nyt aloitetaan kausi uudestaan ja vuorossa mahtava Hyvinkää, toteaa SM-sarjan promoottori Marko Panula. ”Pääsemme järjestämään hienot kilpailut, Hyvinkäälle on ilmoittautunut yli 26O kuljettajaa joista lähes 30 edustaa isäntäseuraa. SM-luokkia kisataan molempina päivinä ja kilpaerät alkavat kello 12.00.”

 

SM MXATV ja Suomen Cup lähdöt avaavat viikonlopun

Lauantaina 13.5. kisataan MXATV:N SM- ja Suomen Cup -pisteistä sekä MXJ:n ja MXV 35, 45, 55 veteraanien cupit. MXATV:n taistelussa kolmen kärki on tasainen ja kamppailu tulee olemaan tiukkaa. MXJ-luokkaan on ilmoittautunut yli 50 kuljettajaa ja Hyvinkää kuninkuudesta käydään varmasti kova kilpailu. MXV:n veteraanilähdöissä riittää myös paljon nähtävää.

 

Sunnuntaina 14.5. kisataan SM-Motocrossin luokkien MXC/A, MX2 ja MX1 kisaerät. Lähialueiden kuljettajia on paljon ja varsinkin sunnuntain pääluokan MX1 taistelusta on tulossa huima. Luokan edellisen kauden suomenmestari, isäntäseuran Aki Manninen, lähtee kotiradallaan puolustamaan titteliään ja saa vastaansa kovan kärkikymmenikön. Tästä luokasta on tulossa todella jännittävä.

Keskimmäisessä luokassa MX2 kamppailu on myös kovaa, tulossa on huikeat kisaerät Hyvinkään hiekalla. Nuorimmaisten SM-luokka MXC/A tulee avaamaan kisapäivän vauhtipuistossa kello 12. Hieno kisaviikonloppu tulossa, Hyvinkää tarjoaa varmasti paljon nähtävää!

 

SML Motonet SM-Motocross 13.-14.5. Hyvinkään moottoriurheilukeskus, Hikiäntie 1508, Hyvinkää.

Liput: Lauantai 10 €, Sunnuntai 15 €, Koko Vkl/hlö 20 €, Alle 15-v ilmaiseksi vanhemman seurassa.