SM-Motocross sarja käynnistyy Hyvinkäältä

SM-Motocross-sarja käynnistyy

Kotimaisen motocrossin pääsarja SML Motonet SM-motocross käynnistyy 18.-19.5. Hyvinkäällä, Vauhtipuiston radalla tullaan näkemään kaksi päiväinen taistelu kauden ensimmäisistä sm-pisteistä. Lauantaina kisataan MXATV-luokan sm sekä kaksipyöräisten Suomen Cup lähdöt. Pääpäivänä sunnuntaina vuorossa ovat motocrossin SM-luokat MXC/A, MX2 sekä kuninkuusluokka MX1.

Viidettä kauttaan Motonet SM-motocross sarjan promoottorina aloittava Marko Panula kertoo tulevasta kisakaudesta:

Mahtavaa aloittaa taas kisakausi Hyvinkäältä, tulevaan sm-kauteen tulee varmasti mahtumaan paljon tapahtumia niin radalla kuin kisatapahtumien ympärillä. Olemme tiivistäneet entisestään yhteistyötämme tärkeän kumppanuus verkostomme kanssa ja toteutamme monia hienoja asioita . Motocrossin pääsarja jatkaa jo viidettä kisakauttaan yhteistyössä nimikkokumppanimme Motonetin kanssa ja olen tästä yhteistyöstämme erittäin ylpeä. Valtaosa aiemmista yhteistyökumppaneistamme on halunnut myös jatkaa kehitystyötä lajin ympärillä ja myös uusia kumppaneita on liittynyt mukaan. Haluamme yhdessä tuoda uusia asioita kisaviikonlopuillemme ja tukea kilpailuja järjestäviä seuroja saavuttamaan sellaisen tuloksen millä seurat pystyvät toteuttamaan tärkeää junioritoimintaa sekä kehittämään asioita lajin ympärillä.

Moposport ja Rockstar tuovat mopomiitit sm-sunnuntaille

Tulevalla kisakaudella järjestämme mopomiitin sunnuntain sm-päivän yhteydessä, miitin tarkoituksena on tuoda mopoilioita vieläkin lähemmäksi lajia ja seuraamaan hienoja kisojamme. Miittimme pitää sisällään pienen boonuksen, osallistumalla miitteihin on mahdollisuus osallisistua myös arvontaan jonka pääpalkintona on uusi Moposportin tuunaama Beta mopo. Arvonta suoritetaan syksyllä ja palkinto luovutetaan Tampereen Supercrosseissa, voittajalle järjestetään Rockstarin toimesta myös taatusti unohtumaton Tampereen matka. Tiedoitamme miitistä ja sen säännöistä lisää ennen kauden alkua.

Kisatalkoolaisille ja lippumiehille tarjolla Amerikkaa

Muutimme perinteistä kalifornian matkakilpailua yleisöstä talkoolaisille, viime vuosina seurojemme tärkeiden talkoolaisten sekä lippumiesten määrä on välillä aiheuttanut haasteita. Keskustelimme talvella asiasta Jussi Vehviläisen kanssa ja ratkaisuksi mietimme tätä upeaa kannustinta, sm-viikonloppujen talkoolaisten ja lippumiesten kesken arvomme yhden viikon mittaisen motocross-loman Kalifornian aurinkoon JPV-Racing ja Race SoCal:in motocross-keskukseen.

Tulevan Hyvinkään kisaviikonlopun lippumiehet voivat ilmoittautua Ari Virtaselle ja talkoolaiset puolestaan Tero Lehtiölle. Tulemme tiedottamaan asiasta lisää sosiaalisen median kanavoillamme. Jos osallistut kaikkien seitsemän sm-viikonlopun talkoisiin niin mahdollisuus mahtavaan motocross -lomaan vain paranee päättää Marko Panula.

Nähdään Hyvinkäällä!

SM-Motocross tiedotus