SM-Motocross -kausi käynnistyy Sipoossa

 Vappuviikonloppuna 29.-30.4. startataan kuuden osakilpailun mittainen SML Motonet SM-motocross -sarja. Kauden avaukseen on ilmoittautunut yli kaksisataa kuljettajaa ja tapahtumia riittää sekä radalla että varikolla.

SM-viikonlopun avauspäivänä lauantaina kisataan MXATV -luokassa kauden ensimmäisistä SM-pisteistä sekä ajetaan Suomen Cup –luokat MXATV-V35, MXJ, MXV35, 45 sekä 55.

 SM-viikonlopun pääpäivänä sunnuntaina on puolestaan vuorossa motocrossin SM-luokat MXC/A, MX2 ja pääluokka MX1.

 Sarjan promoottori Marko Panula kertoo tulevasta SML Motonet SM-Motocross kaudesta:

 ”Tänä vuonna SM-kauden starttaava osakilpailu ajetaan ensimmäistä kertaa hienolla Sipoon radalla, jota moni kärkikuljettaja pitää suosikkiratanaan. Sarja käynnistyy paria viikoa aikaisemmin kuin edellisinä vuosina, mutta uskon, että lumisateet pysyvät loitolla ja saamme jälleen mahtavan SM-kauden avauksen. Sipoossa odotan tiukkoja taisteluita pääluokassamme MX1:ssä sekä pikkuluokassa MX2:ssa. Myös lauantain MXJ ja nuorimmat veteraanit 35 sekä 45 tarjoavat varmasti nähtävää. MXATV:n kärki menee lujaa ja nelipyöräisten mittelö on mielenkiintoista seurattavaa.

 SM-sarja tulee jatkumaan aikaisempien vuosien tapaan kuudella henkilökohtaisella osakilpailulla ja kauden päättävällä joukkuekilpailulla. Yhteistyökumppaniverkostomme on aiempaa laajempi ja heidän kanavansa mahdollistavat mielenkiintoisia asioita suomalaisen huippumotocrossin näkyvyyden kannalta.”

 Mestaruuksista, starteista ja aika-ajoista palkintoja ja kisakatsoja Amerikkaan

 Kaudella 2017 Hole Shot –mestaruudesta kisataan Arai Hole Shot –kilpailuna. Kauden aikana luokkien MXC/A, MX2 ja MX2 eniten startteja napanneet kuljettajat saavat palkinnokseen merkittävän sopimuksen Arai-kypäristä seuraavalle kisakaudelleen.

 Motul aika-ajokilpailu jatkuu viime vuoden tapaan ja nopeimmasta aika-ajokierroksesta voittaa laadukkaista öljyistään tunnetun Motulin tuotepalkintoja.

 Sunnuntain SM-luokkien näyttävät palkinnot toimittaa BlingFactory kuten kaudella 2016. SM-luokkien pirkanmaalaiset kummit, Pirkan Pinnoitus, LRV ja Infrataito mahdollistavat SM-kisakauden Red Platet ja suomenmestareiden rahapalkinnot SM-kauden päätteeksi.

 Emme ole unohtaneet myöskään MX-lomaa Kaliforniassa. Viime vuoden voittajalla Anton Kurkelalla oli reissussa sen verran mukavaa, että päätimme lähteä reissuun uudestaan. Tällä kaudella järjestämme yhteistyössä Motonetin ja Bahcon kanssa kisakatsojille valokuvakilpailun, jonka voittaja matkaa MX-lomalle Kaliforniaan talvella 2018 Race So Calin ja JPV-Racingin vieraaksi. Valokuvakilpailun osallistumisohjeet sekä säännöt julkaistaan SM-sarjan nettisivuilla juuri ennen SM-kauden alkua. Matkatunnelmasta pääsee nauttimaan myös Huikuri Productionin ja MJP-Eventsin videoterveisten merkeissä sarjan Youtube-kanavalla.

 

SML Motonet SM-Motocross Sipoo 29.-30.4.2017 kisataan osoitteessa Sipoon Moottorikerhon rata-alue, Öljytie 618, 04130 Sipoo. Liput kilpailuun ovat lauantaina 5 euroa ja Sunnuntaina 10 euroa, alle 12-v ilmaiseksi vanhemman seurassa.Kilpailuerät alkavat lauantaina kello 12 ja sunnuntaina kello 13.

 SML Motonet SM-Motocross 2017 sarjan yhteistyökumppanit ovat: Motonet, Motul, Ford, Autokeskus, Honda, Arai, Dunlop, Oakley, EVS, Pirelli, Bahco, JPV-Racing/RaceSoCal, BlingFactory, Huikuri Productions, Mjp-Events, KTM, RaffiGraphix, Re Motors, Värikäs, VHJ-Service, Betola, Pirkan Pinnoitus, LRV, Infrataito, DirtCult.