Sarjavierailijat värittävät motocrossin SM-osakilpailua Karkkilassa viikonloppuna

Erki Kahro #411 Hallitseva MX1-luokan suomenmestari. Kuva: Antti Peltola

Sarjavierailijat värittävät motocrossin SM-osakilpailua Karkkilassa viikonloppuna


Tulevana viikonloppuna kisataan motocrossin kaksipäiväinen SM-osakilpailu Karkkilan hienolla saviradalla. Asetelmat tulevaan koitokseen ovat mahtavat ja Mansikin moottoriurheilukeskuksessa tullaan varmasti näkemään motocrossia parhaimmillaan. Sarjavierailijat tuovat lisäjännitettä sunnuntaihin.


Kilpailuviikonlopun avaava lauantai 8. kesäkuuta pitää sisällään nelipyöräisten (ATV) MXATV-luokan SM-osakilpailun sekä MXATV-veteraanien Suomen Cup -osakilpailun. Radalla nähdään myös kaksipyöräisiä, kun edessä ovat veteraanien MXV35-, MXV45- ja MXV55-luokkien sekä nuorten MXJ-luokan Suomen Cupin toisen osakilpailun tiukat erät. Lisäluokkana kilpailussa on mukana alle 15-vuotiaiden kansallinen MXC-luokka.


Sunnuntaina 9. kesäkuuta on motocrossin pääluokkien MXC/A, MX2 ja MX1 toisen SM-osakilpailun vuoro. Jännitystä ja tapahtumia riittää varmasti, kun Suomen kovimmat kuljettajat saavat vastaansa tiukan nipun sarjavierailijoita. Heistä nimekkäimpänä mukana on motocrossammattilainen Harri Kullas, joka kilpailee sunnuntain pääluokassa MX1. Myös luokissa MX2 sekä alle 15-vuotiaiden MXC/A on mukana vierailijoita, jotka varmasti taistelevat tosissaan Karkkilan kuninkuudesta.


Kilpailuviikonlopulle on ennustettu lämmintä ja aurinkoista kesäsäätä. Karkkilan lehterit tulevat jälleen täyttymään kisakatsojista, joille Suomen upein savirata tarjoaa hienoa motocrossviihdettä.

SML Motonet SM-Motocross Karkkila 8.-9.6.2019

Lauantai 8.6. 24MX -Motocross

SM MXATV, Suomen Cup MXATV vet35, MXJ, MXV35, MXV45, MXV55, Kans. MXC

Sunnuntai 9.6 SML Motonet SM-Motocross

SM MX1, MX2, MXC/A

Karkkilan moottoriurheilukeskus, Puhdistamontie 5. Karkkila.

Liput: 15 € koko vkl / hlö, 10 € päivä / hlö. Alle 12-v. ilmaiseksi
Kilpailu alkaa kello 11.