SM-Motocross sarja jatkuu Siilinjärvellä 

Viikonlopuksi motocrossin SM-sarja matkaa Siilinjärven Hamulan radalle. Hieno hiekkarata tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kovatasoisen suomenmestaruussarjan kuudennelle osakilpailulle.

Sunnuntain 16.8. pääluokassa MX1-sarjakärki Henric Stigell saa vastaansa kotiradallaan kisaavaan Siilinjärven Santtu Tiaisen, joka palaa loukkaantumisen jälkeen mukaan taistoon Hamulan herruudesta. Tianen voitti avausosakilpailun Imatralla, mutta seuraavat kisat jäivät väliin. Nyt Santtu on taas mukana ja lähtee luottavaisena taistelemaan kilpailun voitosta.

Kärkikamppailusta ei sovi unohtaa myöskään Joni Roosia, Ludvic Söderbergiä, Valtteri Malinia ja Teemu Keljoa, heistä jokainen on vahva myös hiekalla.

MX2-luokan taisto jatkuu tiukkana, SM-pisteissä Aki Manninen johtaa luokaa ja takana käydään kiivasta kamppailua kakkospaikasta. Juuso Matikainen, Jere Haavisto ja Miro Sihvonen ovat muutaman pisteen päässä toisistaan ja kisa tulee jatkumaan Hamulassa kiivana. Kotiradalla kisaava Siilinjärven Roope Väätäinen lähtee myös luottavaisena kilpailuun, muutokset hiekkaradalla ovat Roopen mieleen ja kotiyleisön edessä on hieno kisata podiumipaikasta.

Nuorten MXC/A-luokassa pistetaisto on jatkunut tiukkana, kärjessä Kevin Ragnell ja perässään Emil Weckman sekä Joonas Näppi. Kärkikolmikon lisäksi Mauno Nieminen, Pyry Juupaluoma, Rasmus Kumaja ja kotikisaa ajava Siilinjärven Leevi Liimatainen järjestävät varmasti hienon kisan pikkuluokan kuninkuudesta.


Myös lauantaipäivä 15.8. on täynnä ohjelmaa kun MXJ-luokan juniorit kisaavat Suomen Cup-pisteistä. Junioreiden tiukkojen kisaerien lisäksi radalla nähdään veteraaniluokat MXV35, MXV45, MXV55 jotka tuovat oman lisänsä hienoon kisapäivään.

Motonet SM-Motocross kilpailut alkavat Hamulan motocrossradalla kello 11,
Kilpailupaikan osoite Koivusaarentie 94.
Liput: 10 eur, 10-15 v. 5 eur, perhelippu (2+2) 20 eur ja alle 10 vuotiaat ilmaiseksi

 

Linkki kisaenakko videoon: https://youtu.be/b7RuoLGNCB0

(Haastattelussa Roope Väätäinen (MX2), Jyri-Pekka Nurmonen (MX2) sekä Leevi Liimatainen (MXC/A).

.