Motonet SM-motocross -sarja sekä kotimainen billet-osien valmistaja BlingFactory aloittivat yhteistyön

Edellisen SM-kauden lopussa teetetyssä kävijä- ja kuljettajatutkimuksessa kuljettajat toivoivat SM-sarjan kilpailupalkintoihin parannusta ja tietenkin halusimme tarttua asiaan.

Jyväskylän MM-Snowcrossin yhteydessä aloitimme asiasta keskustelun BlingFactoryn toimitusjohtaja Juha Järven kanssa ja solmimme yhteistyösopimuksen kaudelle 2016. 

Heidän valmistamillaan hienoilla palkinnoilla palkitaan jokaisen Motonet SM-Motocross osakilpailuluokan kolme parasta kuljettajaa. Kauden päätös, Vantaalla kisattava joukkue-SM on myös sopimuksessamme mukana, kertoo SM-sarjan promoottori Marko Panula.

”On erittäin hienoa aloittaa kumppanuus motocrossin pääsarjan kanssa, me olimme mukana talvella MM-Snowcrosseissa ja tämä on tärkeä jatkumo crossin parissa. Valmistamme moottorikelkkojen ja autojen billet-osia  sekä muita korkeatasoisia konepajatuotteita. Palkintojen valmistaminen SM-Motocross -sarjaan tuo varmasti meille positiivista näkyvyyttä myös kaksipyöräisten maailmassa” kertoo tyytyväinen Juha Järvi.

Motonet SM-Motocross tiedotus