Motocrossin SM-sarja matkaa Siilinjärvelle

Motocrossin SM-sarja matkaa Siilinjärvelle

SM-Motocross –kauden 2017 toinen osakilpailu ajetaan hienolla Hamulan hiekkaradalla 17.-18.6.2017. Kilpailuisäntä Siilinjärven Vesa on jälleen laittanut yhden maan parhaista kilpailunäyttämöistä mahtavaan kilpailukuntoon.

”Tulevaa kilpailuviikonloppua olen odottanut, Siilinjärvi on suosikkipaikkojani ja viikonlopun sääkin vaikuttaa lupaavalta. Hamula tuntuu aina kuin kotikilpailulta, kokeneiden kisajärjestäjien ja huippupuitteiden ympärille on aina hienoa rakentaa kilpailua”, kommentoi SML Motonet SM-Motocross sarjan promoottori Marko Panula.

 

 Sunnuntaina 18.6. kisataan Motonet SM-Motocrossia

 SM-sarjan pääluokka MX1 tarjoaa hienoa motocrossia kun kuumimmassa kärjessä on useita ennakkosuosikkeja. Luokkaa johtava Viron Erki Kahro saapuu puolustamaan pistejohtoaan Siilinjärvelle. Isäntäseuraa edustava, loukkaantumisestaan toipunut Santtu Tiainen kuuluu luokan kärkeen kuten myös Joni Roos, Teemu Keljo, Toni Eriksson, Aki Manninen, Mauno Hermunen ja monet muut jotka taistelevat paikasta podiumille.

 Keskimmäistä luokkaa MX2 johtaa Jere Haavisto joka viihtyy hiekalla ja hakee Hamulasta täyttä pistepottia. Haavisto saa vastaansa Juuso Matikaisen, Roni Kytösen, Waltteri Koskisen ja monta kovaa nuorukaista luokassa jossa tapahtumia ei puutu.

 Pienin SM-luokka, MXC/A, tulee aloittamaan sunnuntain kisapäivän. Sarjan kärjessä viilettää Sampo Rainio jonka vauhti oli muille liikaa kauden avauksessa. Kimi Koskinen on toipunut loukkaantumisestaan ja on mukana Hamulassa. Koskinen, Kasper Kangasniemi, Niko Ahokas, Verneri Aaltonen sekä Jere Harju tekevät varmasti kaikkensa kamppaillessaan kilpailun voitosta.

 

 

Lauantaina 17.6. aloitetaan Suomen Cup Betola –motocrossilla

 

Suomen Cup päivään kuuluu kolme veteraaniluokkaa, MXV35, 45 ja 55 sekä nuorten MXJ-luokka. Veteraaniluokissa riittää säpinää ja taistelu Hamulan lauantaipäivän kuninkuudesta on kovaa.

 ”Nuorten MXJ-luokka on ollut viime vuodet todella kovatasoinen ja kilpailut ovat mainiota motocross-viihdettä . Kesäinen Hamulan stadion on varmasti oiva paikka hienon motocross-päivän viettoon”, päättää Panula.

 

Kilpailupaikka Hamulan Motocross rata, osoite: Koivusaarentie 94, Siilinjärvi. Liput, aikuiset 10 eur ja alle 12 v ilmaiseksi. Kilpailu alkaa klo 11.30

Molempina kilpailupäivinä vietämme hiljaisen hetken toukokuussa menehtyneen motocross-veljemme, MXV45-luokassa sarjapisteissä toisella sijalla olleen Marko Forsmanin muistolle.

 

SML Motonet SM-Motocross sarjan tiedotus, Marko Panula