Motocross kauden neljäs SM-osakilpailu kisataan Karkkilassa

Motocross kauden neljäs SM-osakilpailu kisataan Karkkilassa

 

Tulevana viikonloppuna 16.-17.7. SM-Motocross -sarja matkaa hienolle Karkkilan Mansikin saviradalle. Tulossa on varmasti mielenkiintoinen tupla SM-viikonloppu kun myös MX ATV:ssä kisataan SM-pisteistä lauantaina.

Lauantaina ajetaan myös Suomen Cup lähdöt: veteraanit, MXV 35, MXV 45, MXV 55 sekä nuorten MXJ-luokka, jossa säpinää riittää varmasti molempiin päivän kisaeriin.

Sunnuntaina on puolestaan Motonet SM-Motocrossin pääpäivän vuoro. Karkkilan kuninkuudesta taistellaan kolmessa SM-kilpaluokassa: MX1, MX2 ja MXC/A. Mansikin savirata mahtavine hyppyineen on jokaisen Suomen kärkikuljettajan mieleen ja osakilpailun voitosta nähdään tänäkin vuonna tiukka kilpailu.

SM-kilpailukausi 2016 on pitänyt sisällään huimia mies miestä vastaan taisteluita jokaisena kisaviikonloppuna ja Karkkilassa tullaan varmasti näkemään yksi kauden jännittävimmistä osakilpailuista. Kilpailut alkavat kello 11.30. Kilpailupaikka on Mansikin moottoriurheilukeskus, Puhdistamontie 5. Karkkila.

Kisaenakkovideossa haastattelussa MX2-luokan kärkikuljettaja Jere Haavisto, joka lähtee Karkkilaan erittäin luottavaisin mielin.

 Linkkin videoon: https://youtu.be/nTimDrOZ0po

 

SM-sarjan nimikkoyhteistyökumppani on Motonet Oy ja sarjan nimi Motonet SM-Motocross 2016. Muut yhteistyökuppanit ovat Ford, Autokeskus, Transitar, Värikäs, Dunlop, Motul, Oakley, KTM, FOX, Monster Energy, EVS, RaceSoCal, JPV Racing, Bahco, Huikuri Productions, Blingfactory, Team Laine, VHJ-Service, Offroadpro, RaffiGraphix, Infra Taito, Pirkan Pinnoitus, DC shoes, DirtCult.