Hyvinkäällä kisataan viikonloppuna SM-Motocrossia

Motonet SM-Motocross -sarjan seitsemäs osakilpailu kisataan sunnuntaina 23.8. Hyvinkään Vauhtipuistossa. Maailmanluokkaa oleva hiekkarata, ennustettu aurinkoinen kesäviikonloppu ja kovatasoinen kotimaisen motocrossin pääsarja  huikeine kamppailuineen tulee tarjoamaan jälleen mitä parhainta motocrossviihdettä.

 
Hyvinkään Moottorikerhon Aki Manninen johtaa MX2-luokan SM-sarjaa ja lähtee erittäin luottavaisin mielin kisaamaan kotikilpailunsa voitosta. Tässä luokassa taistelu kärkisijoista on erittäin kovaa ja lähimmät haastajat Miro Sihvonen, Jere Haavisto ja Juuso Matikainen haluavat varmasti jokainen seistä korkeimmalla korokkeella. Kilpailuun on ilmoittautunut mukaan myös Hyvinkään Lari Jukola joka tulee varmasti olemaan nopea kotiradallaan.
 

Pienimmässä luokassa MX/CA tiukka taistelu jatkuu, edellisen kilpailun voittaja Emil Weckman on varmasti vahva myös Hyvinkään hiekalla. Luokan kärkitaistelussa mukana olevat Matias Vesterinen, Tatu Junnola, Kevin Ragnell, Aleksi Kurvinen, Joonas Näppi sekä Mauno Nieminen eivät tule antamaan tiimaakaan periksi. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoiset kisaerät.

Pääluokassa MX1 Henric Stigell on jatkanut vahvoja esityksiään ja särjakärkenä lähtee enemmän kuin itsevarmana Hyvinkäälle. Helpolla Henric ei kuitenkaan tule kisassa pääsemään, monta kovaa haastajaa haluaa Stigelin päänahan. Järjestävän seuran Valtteri Malin sekä muu kärkijoukko Santtu Tiaisen ja Ludvig Söderbergin johdolla tulevat tekemään kaikkensa taistelussa Hyvinkään kuninkuudesta. Edessä on kaksi kivenkovaa kilpaerää joiden jälkeen nähdään kuka korkeimmalla voittoaan tuulettaa.

Hyvinkään lauantaipäiväna ajetaan MXJ-luokan Suomen Cup -osakilpailu joka varmasti pitää sisällään hienoa kilvanajoa. MXJ:n kärkiviisikko on erittäin tiivis ja tapahtumaa kilpaerissä riittää. Lauantaina kilpailee myös junioriluokat MXC/C, MXC/B sekä kansallisen MXB –luokan kilpaerät.

 

Kilpailut alkavat kello 12, osoitteessa Hyvinkään Vauhtipuisto,

Hikiäntie 1508, Hyvinkää

 

Liput tapahtumaan: 20 eur koko vkl/hlö. La 10 eur/hlö, su 15 eur/hlö, alle 15-v ilmaiseksi vanhemman seurassa.

 

Linkki kisaennakkovideoon: https://youtu.be/FRxs5ofUEQQ

Haastattelussa MX2-luokan sarjakärki Aki Manninen.

 

Linkki kilpailun aikatauluun