Anton Motocross-elämysmatkalla Kaliforniassa

Motonet SM-Motocross -sarja järjesti kaudella 2016 kisakatsojille kilpailun, jossa viikon mittaisen Kalifornian MX-matkan voitti Anton Kurkela Kotkasta.

”Motonet SM-Motocross Goes Califonia” -matka käynnistyi 20. tammikuuta Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja jatkui Ruotsin Arlandan kautta Los Angelesiin Kaliforniaan. SM-Motocross -sarjan promoottori Marko Panula kertoo matkasta:

”Vietimme Antonin ja Huikurin Eemilin kanssa mahtavan viikon RaceSoCalin ja JPV-Racingin kanssa Kaliforniassa. Alkuviikon poikkeukselliset sateet loivat hieman haastetta ajohommiin kun kaikki radat olivat suljettuna, mutta Jussi Vehviläisen kanssa aikamme ei todellakaan käynyt tylsäksi! Pääsimme kiertämään Kaliforniassa mailin jos toisenkin nähtävyyksiä katsellen parempia kelejä odotellessa. Onneksi Anahaim kakkosen supercross-kisa päästiin kisaamaan poutasäässä ja pääsimme nauttimaan oikeasta ison maailman kilpailusta. Viikon puolivälissä jo radatkin aukesivat ja Anton pääsi ajamaan kätensä rakoille Milestonessa ja Glen Helenissä. Teimme myös matkastamme hienon minidokumentin joka löytyy SM-sarjan Youtube-kanavalta. Matkamme oli erittäin hieno ja onnistunut, siitä vielä kiitokset yhteistyökumppaneillemme Motonet, Bahco, Huikuri Productions, Mjp-Events, RaceSoCal, JPV-Racing jotka tämän mahdollistivat!”

Tulevan SM-motocross kauden 2017 Kalifornian elämysmatka -kilpailusta haluan kertoa nyt sen verran, että kyllä sekin toteutetaan ja aiheesta kerrotaan vielä lisää ennen SM-kauden alkua. Voisin väittää, että kannattaa lähteä katsomaan tulevan kesän SM-Motocrosseja, pääsylipun hinta ei ole järin kova jos se sattuu vielä viemään sinut vaikka Kaliforniaan saakka.”

SML Motonet SM-Motocross 2017 osakilpailut:
29.-30.4. Sipoo
13.-14.5. Hyvinkää
17.-18.6. Siilinjärvi
8.-9.7. Karkkila
26.-27.8. Alavus
2.-3.9. Imatra
23.-24.9. Miehikkälä  (Joukkue-SM)

Kuvat: Eemil Huikuri, Huikuri Productions

SML Motonet SM-Motocross tiedotus