24MX ja MXSafety edistämässä suomalaisen motocrossin turvallisuutta

24MX offroad verkkokauppa lahjoittaa Heinolan moottorikerholle uudet liputus liput, sekä oranssit turvaliivit jotka tulevat käyttöön ensimmäisen kerran kauden viimeisessä motocrossin sm-kisassa tulevana viikonloppuna.

Mxsafety kampanja on lähtenyt Suomalaisella talkoovoimalla käyntiin vuonna 2013 ja kannustavalle keskustelulle motocrossin turvallisuudesta on selkeästi ollut tilausta, sillä näinkin lyhyessä ajassa on mxsafety saanut huomiota ja avannut keskustelua useiden eurooppalaisten moottoriliittojen kanssa. Näkyvimpänä projektina tällä hetkellä on motocross ratojen turvallisuusohjeiden standardoiminen ja saaminen näkyville paikoille radoilla. Useat suomalaiset kerhot ovatkin jo saaneet tuvallisuusohjeet radoillensa mikä on todella mahtavaa.


Suomalaisen motocrossin turvaketju on nyt saanut uuden vahvan lenkin. 24MX offroad verkkokauppa on huomannut mxsafetyn tekemän tärkeän työn ja päättänyt lähteä omalta osaltaan edistämään suomalaisen motocrossin turvallisuutta. Kuluvankin kauden kilpailuissa on liputtaminen ja
lippumerkkeihin reagointi herättänyt runsaasti keskustelua, joskus kuljettajat ovat jopa perustelleet lippujen noteeraamattomuuttaan, sillä etteivät olleet nähneet heiluvaa keltaista tai ensi-apu lippua.


Lahjoitettavat liput, sekä turvaliivit ovat varta vasten motocross käyttöön teetettyjä lippuja ja noudattavat FIM:n asettamia ohjeita koon, sekä värien puolesta.