SML Motonet SM-Motocrossin valokuvakilpailun voittaja MX-elämysmatkalle Kaliforniaan

SM-Motocross sarja järjestää kisakatsojilleen ja kuljettajilleen valokuvakilpailun yhteistyössä Motonetin, Bahcon, MJP-Eventsin ja Huikuri Productionin kanssa. Kilpailun voittaja lähtee huikealle viikon mittaiselle MX-elämysmatkalle Kaliforniaan talvella 2018.
MX-matkalla pääsee ajamaan motocrossia Kalifornian auringon alla ja tutustumaan moniin mielenkiintoisiin kohteisiin.


Palkinto sisältää lennot Helsinki‒Los Angeles‒Helsinki, kuljetukset tapahtumapaikoille, sisäänpääsymaksut supercross-kilpailuun ja majoituksen RaceSoCal-ranchilla. Palkintoon sisältyy myös ajoharjoittelua motocrossradalla. Palkinnon arvo on lentoineen noin

1900 euroa. 

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan SM-Motocross nettisivulla sekä facebookissa.


Matkanjohtajina toimivat Motonet SM-Motocross sarjan promoottori Marko Panula sekä JPV-Racing/RaceSoCalin motocross-valmentaja Jussi Vehviläinen. Marko on matkassa mukana heti Helsingistä alkaen, Jussi vastaa järjestelyistä paikan päällä Kaliforniassa.


Säännöt:

1. Järjestäjät

SM-Motocross / MJP-EVENTS / RaceSoCal (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus

Valokuvakilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 28.4.–1.10.2017, minkä jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Motonet SM-Motocross kisakatsojat sekä kuljettajat voivat osallistua valokuvakilpailuun

28.4.–1.10.2017 välisenä aikana seuraavasti:

• Mene Motonet SM-Motocross -kisapaikalle

• Postaa SM-Motocross facebook -sivulle tai omalle instargam tilillesi valokuva kisapaikalta, kerro missä kisassa olet ja

merkitse kuva aihetunnisteella #menossakaliforniaan #motonetsmmotocross #smmotocross


Kilpailupaikat:

29.-30.4. Sipoo

13.-14.5. Hyvinkää

17.-18.6. Siilinjärvi

8.-9.7. Karkkila

26.-27.8. Alavus

2.-3.9. Imatra

23.-24.9. Miehikkälä (Joukkue-SM)


5. Palkinto ja sen valinta

SM-Motocross raati valitsee valokuvakilpailuun osallistujien kesken voittajan. Voittajan on oltava täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö. Raati valitsee voittajan 4.10.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.


Palkintona on yksi yhden hengen viikon mittainen MX-elämysmatka Kaliforniaan talvella 2018. Palkinnon arvo on noin 1900 eur.

Palkinto sisältää lennot Helsinki-Los Angeles-Helsinki, kuljetukset tapahtumapaikoille, sisäänpääsymaksut supercross-kilpailuun,

ajoharjoittelua ja majoituksen RaceSoCal-ranchilla. Palkintoon sisältyy ajoharjoittelua motocrossradalla. Voittaja vastaa itse siitä, että hänellä on voimassa oleva vakuutus (esim. Laajennettu vapaa-ajan vakuutus), joka kattaa ajamisen ulkomailla.


6. Palkinnon luovutus/julkisuus

Voittajan nimi ilmoitetaan SM-Motocross sivustolla. Lisäksi voittaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon tiedon palkinnon voittamisesta. Voittajan nimi voidaan julkaista myös järjestäjän muissa sähköisissä palveluissa. Osallistuja vastaa itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli voittoilmoitus palautuu/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen.


7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.


8. Järjestäjän oikeudet

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.


9. Arpajaisvero/vaihto

Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan lakisääteisestä arpajaisverosta näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.


10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

 

Osallistu kilpailuun Facebookissa